E-learning

Deze website maakt het makkelijk om modulair opgeleid te worden voor een aantal onderwerpen op grond van het ADR via computer, ipad of telefoon, op een door jezelf gekozen tijdstip of locatie. Je kan alleen die modules volgen die op jouw werkzaamheden van toepassing zijn, dat scheelt in de kosten. Deze modules geven invullen aan de opleiding ADR onder 1.3. om bewust en bekwaam de ADR gerelateerde handelingen uit te voeren tijdens jouw werk. Het is een uniek product dat je in staat stelt veiliger met gevaarlijke stoffen om te gaan. Je bent in staat om gevaarlijke situaties, boetes, ongelukken beter te voorkomen en hierop in te spelen, en te voldoen aan de wettelijke eisen. In geval van organisaties met een ZKN keurmerk, geven de modulaire certificaten invulling aan de verplichte bewustwordingstraining als onderdeel van de ZKN keurmerk toetsingscriteria januari 2022 en latere versies. Wil je zo effectief mogelijk en volgens de wet worden opgeleid? Wil je overtredingen, calamiteiten en boetes voorkomen? Schrijf je dan per module in voor wat jij nodig hebt en ervaar het gemak. Maak je eigen op maat gemaakte leertraject met combinatie van onze actuele elearning modules.

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig. 

De volgende service is inbegrepen: 

  • Extra ondersteunende materialen; 
  • Precies wat jij nodig hebt om je werk te doen; 
  • Ondersteunende community (JMA facebook groep); 
  • Mogelijkheid tot het stellen van vragen per mail (info@jmamilieuadvies.nl); 
  • FAQ; 
  • Templates; 
  • Oefenmaterialen; 
  • Uitspraken ILT. 

Het is mogelijk als individu in te schrijven en te betalen, dat kan direct via het aanmaken van een account. Het is ook mogelijk als organisatie verschillende deelnemers verschillende modules te laten volgen; in dat geval dien je contact op te nemen met JMA voor een offerte op maat. 

De wettelijke bedenktijd en het bijbehorende ontbindingsrecht van consumenten is uitdrukkelijk uitgesloten bij door JMA aangeboden e-learning trainingen, zie artikel 24 Algemene Voorwaarden JMA.